Het allerbeste voor jou

Investeer in jezelf. Laat je in de watten leggen, voel je mooi en vol zelfvertrouwen
en geniet samen met de mensen om je heen nog jaren van je prachtige portretten!

Sta jij nooit mooi op foto's?

Het is mijn missie om je daar anders over te laten denken. Ik weet hoe ik je op je gemak kan stellen en help je met poseren. Je zult genieten van de fotosessie en dat zie je terug op je foto’s!

Oh, en een tip: plan een avondje uit op de dag van de fotosessie. Je zult er fantastisch uitzien!

Geen idee wat je aan moet?

Voorafgaand aan de fotosessie krijg je kledingadvies en samen met de visagiste stem je de make-up en haarstyling af. Precies zoals dat bij je past en waar jij je fijn bij voelt. Alleen dan kun je jezelf zijn voor de camera en straal je zelfvertrouwen uit op jouw portretten.

‘Confidence is Beautiful..’

Revealsessie

Na de fotosessie kom te terug naar de studio voor de revealsessie. Je krijgt dan de mogelijkheid om een keuze te maken uit je portretten. Ik geef je advies over producten en beantwoord je vragen. Verder laat ik je rustig kijken en nadenken. Je bent tijdens het boeken al geïnformeerd over de tarieven. Er zijn dus geen verrassingen en geen dwingende verkooppraatjes. Jij gaat naar huis met de portretten en producten van jouw keuze.

Bewaarservice

Heb je niet alle portretten gekocht en besluit je op een later moment toch alsnog één of meerdere andere portretten te willen afnemen dan kan dat. Ik bewaar de portretten maar liefst 5 jaar voor jou.

Betaalplan

Portretten zijn een flinke investering, dat begrijpen wij. En niet elke portemonnee is hetzelfde. Om die reden is het mogelijk om een betaalplan af te stemmen. Vraag naar de mogelijkheden bij de boeking.

Toch niet tevreden?

Hoewel we samen ons uiterste best zullen doen om dit te voorkomen kan het natuurlijk gebeuren dat je toch niet zo blij bent met het resultaat. Je betaalt dan alleen de sessiekosten (vooraf) en hebt geen aankoopverplichting. Je laat dan de gemaakte portretten gewoon bij mij achter. Zonder gedoe.

white

Plan een afspraak in

Of stel je vraag. We zijn altijd in voor een praatje!

Op alle diensten en producten van Vermeer Portraiture zijn de Algemene voorwaarden van toepassing. Wij hechten grote waarde aan de privacy van onze klanten. Lees over ons beleid in de Privacyverklaring.